Skip to content

Lid in het Bestuur PMT

Joep

                     Joep Schouten

Ik ben Joep Schouten (1948) en door VG PMT, die de gepensioneerden in het Verantwoordingsorgaan (VO) vertegenwoordigt, gekozen tot hun afgevaardigde in het algemeen bestuur van PMT. Daarnaast zit ik in de Commissie Beleggingen die het bestuur adviseert over onder meer het korte- en lange termijn beleggingsbeleid en toezicht houdt op de uitvoering daarvan. Ook de invoering van het nieuw pensioensysteem (WTP) is een belangrijk aandachtspunt van de commissie omdat de ontwikkeling van Uw pensioenvermogen in dit nieuwe stelsel centraal komt te staan.
Ik ben inmiddels al meer dan 9 jaar lid van het bestuur. Als bedrijfskundige heb ik gedurende mijn loopbaan, onder meer als directeur van een groot pensioenfonds en van een uitvoeringsorganisatie, altijd belangstelling gehad voor organisatievraagstukken. Dat komt nu goed van pas bij de onderhanden zijnde hervorming van het pensioenstelsel.

Back To Top