skip to Main Content
Daniel

Mijn naam is Daan van Ham. Aangezien er twee mensen in het bestuur zitten met dezelfde roepnaam hebben wij als bestuur ervoor gekozen mij aan te spreken als Daniël om verwarring te voorkomen.

Ik ben geboren op 20 maart 1944 in Delft en ik heb daar 55 jaar met plezier gewoond, maar we wonen tegenwoordig in een kleinere randgemeente van Delft. Inmiddels ben ik meer dan 51 jaar getrouwd en hebben we een dochter en een kleinkind.

Mijn werkzame leven heb ik ook voornamelijk doorgebracht in Delft, eerst in de grootmetaal (Spoorijzer Delft) als lasser met de bedoeling de lastechniek in te gaan. Door bedrijfssluiting lopen dingen soms anders en ben ik terecht gekomen bij de Gelatinefabriek in Delft voorheen Lijm- en Gelatinefabriek Delft als onderhoudsmonteur, later als regeltechnicus.

Mijn opleiding heb ik op wat latere leeftijd serieus opgepakt in de avonduren en is HTS Werktuigbouw met daarnaast een elektrotechnische opleiding. Dat alles niet zo gaat als dat je redelijk denkt te plannen, ben ik op mijn 48 ste nog ZZP er geworden. Daarvanuit ben ik terecht gekomen in de zwembad installatietechniek en heb ik de laatste 10 jaar met veel plezier gewerkt bij een van de grootste zwembadinstallateurs van Nederland nm. de Firma Hellebrekers Technieken uit Nunspeet waar ik werkzaam was als technisch beheerder voor een grootaantal zwembaden in Nederland. Al met al een gevarieerd beroepsmatig bestaan.

Als een van de oprichters van VG-PMT zit ik hierbij vanaf 21 maart 2013, dus een dag na mijn verjaardag, een legendarisch moment als zijnde een nieuwe start in het leven.

Mijn wens is dat de VG-PMT ooit nog eens meer dan 1000 leden zal hebben.

Back To Top